Kontakt os  l  For nytilflyttere
FORSIDE GFØ VEJLAUGET VEJPROJEKTET AKTIVITETER KALENDER HISTORIE KONTAKT LINKS NYHEDER
Aktiviteter
Aktivitetsudvalget
Arbejdsdage
Loppemarked og sommerfestGFØ loppemarked og sommerfest

Den sidste lørdag i august holder GFØ årets loppemarked og henad aftentid afholdes sommerfesten.

Loppemarkedet starter om formiddagen og varer indtil folk ikke gider mere. Der er boder på begge veje. Hvis der ikke er så mange lige i »jeres ende« så flyt jeres bod over til nogen af de andre. Der bliver solgt alt fra gamle støvede fund fra loftet til hjemmelavet kage, popcorn osv. Det er helt ok at invitere venner og bekendte med til at fylde op i jeres boder. Desto flere vi er, desto hyggeligere er det.

Aktivitetsudvalget sørger for at sætte sedler op i nabolaget og på loppe-hjemmesider, men vær med til at sprede tid og sted, hvor I kan komme til det.

Når loppemarkedet er lukket, så mødes vi til årets sommerfest kl. 18. Den afholdes pt. på Kongedybs Alle på gaden, der lukkes af. Beboerne på Kongedybs Alle trækker sine borde ud, så der er nok plads til alle. Husk dog selv stole. Mad og drikke sørger alle hver især selv for. Aktivitetsudvalget sætter grille/bålsted op så der kan grilles/brændes efter temperament.

Aktivitetsudvalget byder på en velkomstdrink til både store og små – så skal »de nye« præsenteres og ses an og så skal der hygges J

Hvis vejret – mod forventning – ikke arter sig, så prøver vi at finde en »overdækket« løsning.

Dato og tidspunkt for årets event bliver slået op på både hjemmesiden og på Facebook.

Grundejerforeningen Øresund · Kongedybs Allé og Prøvestens Allé · kontakt@gforesund.dk